Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2011 10:07 - ВОДА - ДАР НА ПРИРОДАТА
Автор: hope25 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2272 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.01.2015 11:06


Силата на водата: ВОДАТА ЛЕКУВА
http://prirodo-lechenie.blogspot.com

Д-р Фьорстер | Енергия Витамини Добавки | СИЛАТА НА МИСЪЛТА

  Земята. Планетата на водата. От 1360000000 кубически километра вimageода само 3% стават за пиене. Водата е елемент без който животът на Земята е невъзможен.  Водата е нашето богатство. Всеки път когато човек е имал възможност да проникне в тайните на природата, отанал е изумен от нейното съвършенство.

Растенията в природата се очистват сами - благодарение на обикновената вода. Наблюдавайки този процес, бихме могли да научим много от тях. Защото природата открива своите тайни на онези, които наистина желаят да ги открият. И когато природата разкрие тайните си, те трябва да се използват само в нейна полза, и никога - в нейна вреда.

Красиви кристали на водата Бутилираната вода във вашата кола е много опасна!

image

Паметта на водата

Едно от най-необикновените й качества е, че има памет. Резултатите от експерименти, проведени в много държави, показват: водата възприема и запаметява всичко, което става около нея.

Достатъчно е само да се докосне до някое вещество, за да „разбере” свойствата му и да ги съхрани в паметта си. И прадедите ни са се досещали за това, превръщайки обикновената вода в лековита, използвайки сребърни съдове.  Излиза, че и до днес това е най-добрият естествено произвеждан антибиотик. Толкова добър, че войските на САЩ в Афганистан и Ирак ползват сребърна вода вместо познатия ни тип медикаменти.


image Водата лекува, лекарствата убиват

Всъщност д-р Ф. Батманджелидж отдавна е открил лечебната сила на водата и я е описал в книгата си „Водата лекува, лекарствата убиват”. Там той представя революционна концепция за лечение на чернодробни, бъбречни, стомашни, сърдечно-съдови, ставни заболявания, както и диабет, високо кръвно налягане и наднормено тегло единствено чрез пиене на вода /студена!/. Освен това тя лекува безплодие при жените, цери от алкохолизъм, подобрява работоспособността и удължава творческия период на човек.

Пречистената вода лекува алергии и екземи, морската настинка при децата, а според пенсилванските учени топлата солена вода убива ракови клетки! В лабораторията на проф. Коротков били проведени многобройни експерименти за влиянието на човешките емоции върху водата. 


imageНапример, помолили група хора да излъчат към колба с вода положителни емоции като любов, нежност, грижа. После сменили колбата и помолили да съсредоточат върху нея страх, агресия, ненавист. След което изследвали образците. Установили, че водата реагирала по строго определен начин: т.е. любовта повишавала енергетиката й и я стабилизирала, а агресията разко я понижавала.

Д-р Ямото Масару също се заел да доказва на хората, че водата има памет. Той изследвал вода, подложена на различни въздействия и съхранявал „впечатленията” й с мигновено замразяване в криогенна камера. Резултатът – кристалната решетка на водата, нагрята в микровълнова печка, на тази която е била в контакт с мобилен телефон и на тази, на която са казвали „Ти си ми противна” е с неправилна форма. А онази, на която шептяли „благодаря” и „извинявай” била с хармонична и дори красива форма. Предстоят изследвания за това, дали водата прави този избор „съзнателно”.

Аква кърпа Натурални здравни продукти: Природолечение 
Аква кърпа: аква влакната активират водата (намаляват повърхностното напрежение на водата) и поемат нечистотиите – задържат ги в себе си и напълно ги отделят при допир с вода – почистват се сами.  more »
Жива Вода - «Корал-Майн» Д-р Фьорстер | Енергия Витамини Добавки | ЛЮБОВ И СЕМЕЙСТВО 

БИОЦЕЛ ЧАЙ
image Аква кърпа 
   
image ЛУГАТА И ЛЕЧЕБНАТА КАЛ: "Лугата и калта са чудо"
 
image Дентисепт





Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hope25
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1321825
Постинги: 434
Коментари: 252
Гласове: 1094
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол