Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2011 08:26 - Значение на кафявът цвят
Автор: hope25 Категория: Забавление   
Прочетен: 4939 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Кафявият цвят е любим на хора, които са много търпеливи и се стремят да бъдат винаги твърди и добросъвестни, устойчиви на стрес и изключително импулсивни.

   

Кафяв цвят
  • Положителни свойства: сериозност, топлина, природа, надеждност, подкрепа
  • Отрицателни свойства: липса на чувство за хумор, тъга, липса на изтънченост
  • Кафявият цвят се свързва с полезност, земност, плодородие. Създава впечатление за достоверност, мъдрост. Обикновено кафявото се състои от червено и жълто, с голям процент и на черно. Следователно този цвят е със същата сериозност като черния, но е по-топъл и има някои свойства от червеното и жълтото. Мнозина го предпочитат като тъмен цвят пред черния.

Кафяв – е цветът на тъгата и смиреността. Според някои психолози семпло кафявото действа топло, успокоява, приютява майчински. 

   image 
В природата се срещат много негови нюанси. В окраската на растенията и животните. В естествения цвят на дърветата, в почвата и въглищата. Голямо е разнообразието на птици, насекоми и бозайници, в чиито колорит присъства той. Семената на много растения са обагрени в него. Също и тези на какаото...ЦВЕТЪТ Е КАФЯВ.Според художниците – той е второстепенен цвят. Защото се получава при смесването на основните червен и зелен. Ако добавиш към оранжевия сив – също се получава кафяв. Това става и от комбинацията жълто, черно и червено.От психологията на цветовете знаем, че нюансите на шоколадовия изразяватжизненост. Но когато видиш приятел, облечен изцяло в кафяво, знай, че е уморен и се стреми към физически и душевен покой. Защото цветът има свойството да успокоявапо време на тревога и вълнение.


Влияе положително на емоциите ни и помага да се възстановим от силно нервно изтощение. Символ е на мъдростта. Хората, любители на кафявото, нямат чувство за хумор или са малко тъжни. А иначе цветът е топъл, създава усещане за уют у дома и сериозност в облеклото и интериора.

     image   
Кафявият цвят в съня ви е символ на семейното щастие и спокойствие. Ако сте облечени в кафяво в съня си, това предвещава скорошно богатство. 

Крем за лице Q-10: Крем за РЕДУЦИРАНЕ НА БРЪЧКИТЕ В ДЪЛБОЧИНА  
Таблетки с овощни влакна  
Кристален камък  



image Таблетки с магнезий и калций 
image Алпийски балсам с мас от мурмел 






Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hope25
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1320350
Постинги: 434
Коментари: 252
Гласове: 1094
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол