Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2015 08:44 - Правилата на съдбата
Автор: hope25 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1595 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

1. В началото е пустота, но тя трябва бъде запълнена.

2. За постигане на желаното, едно желание не е достатъчно – трябва да се вземе решение. Само в този случай се появяват възможности.

3. За да промените пътя си, трябва да спрете, и едва след това да започнете движение в друга посока.

4. В живота трябва да се плаща за всичко. Но най-скъпо струва бездействието. Понякога това става ясно едва в края на живота.

5. Ако човек през цялото време се страхува да не направи нещо нередно, да не направи грешка, дори не подозира, че това е най-голямата грешка в живота му.

6. Подобното винаги привлича подобното. В живота нищо не е случайно. Ние привличаме към себе си не тези хора, които бихме искали да видим до себе си, а тези, които са напълно сходни с нас.

7. Ако видите, че поставената цел е недостижима, следва да се съсредоточите върху други цели. След като ги постигнете, опитайте се да постигнете първата цел.

8. Ако не искате нищо от живота, той нищо няма да ви даде. Ако попитате за нещо неопределено, ще получите също нещо неопределено. Винаги ясно формулирайте желанията си.

9. В живота няма абсолютно удоволствие. То винаги е ограничено от нашето възприятие на света.

10. Вие искате промяна? Тогава забравете за пасивността. Благодарение на нея пропускате възможността, която предлага съдбата. Определете маршрут и краен пункт. Но за да стигнете до него, трябва да тръгнете на път.

11. Животът винаги ви принуждава да решавате проблеми, които избягвате да решавате. От тях е невъзможно да се скриете, защото без решаване на някакъв проблем сега, ще трябва да вземете това решение на друг етап от живота. Но за решението ще трябва да платите много повече.

12. Избор в живота винаги има. Понякога това е липсата на избор. В един свят на много възможности. Но получавайки нещо, винаги губите друго. Поради това загубите са неизбежни. Но те винаги могат да се разглеждат като нова придобивка.

13. Новото винаги включва разрушаване на старото. Но е необходимо не само да се унищожи, но и да се разчисти място. А за това са нужни усилия, време и знания. В края на краищата вие трябва да знаете какво да изградите и как. Ако не разполагате с такива знания е по-добре да не разрушавате. В противен случай, може да изградите нещо ужасно.

Прочетете повече - от Другите новини
image
ЖЪЛТ КАНТАРИОН
Жива Вода
Дишането и здравето:
 



 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hope25
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1314431
Постинги: 434
Коментари: 252
Гласове: 1094
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол