Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2011 08:42 - Грижа за здраво сърце
Автор: hope25 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1437 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
 Известно е, че французите са големи гастрономи и почитатели на мазните храни и вина. Освен това са и страстни пушачи, но независимо от всичко това отбелязват изненадващо ниска - под средната, смъртност вследствие на сърдечно-­съдови заболявания. За разлика например от датчаните, които приемат приблизително същото количество мазнини и вредни вещества - респективно всяка клетка на нашия организъм, е снабдена с разклонена мрежа кръвоносни съдове - от най-малките капиляри до големите артерии и вени, транспортиращи кръвта до всяка частица на човешките тъкани, от темето на главата до пръстите на краката.



Този фантастичен начин на комуникация функционира безукорно въпреки невероятната им дължина от около 94 000 километра. Здравите и силни кръвоносни съдове, както и правилното функциониране на сърцето несъмнено са ключовите фактори за човешкото здраве и оцеляване. Когато кръвоносните съдове остареят и/ или заболеят, те стават крехки, тънки и пропускливи, а сърцето, както и общото здраве са силно застрашени. Ако кислородът в кръвта не циркулира в тялото както трябва, сърдечният мускул може да бъде увреден, вследствие на което мозъчните клетки започват да умират или не функционират добре, мускулите на краката получават болезнени гърчове, а зрението чувствително отслабва. Изтъняването и пропускливостта на кръвоносните съдове в мозъка може да доведе до пукане на дребните синкави венички, което причинява появата на хематоми. През станалите пропускливи кръвоносни съдове започват да се изливат телесни течности, предизвикващи отоци или едеми. Може да се стигне до кървене на венците, на фините капиляри в носа, може да се появят разширени вени и венули. Нищо не е по-важно от жизнеспособността на тези дълги хиляди километри капиляри, артерии и вени, представляващи една уникална система за циркулиране на кръвта. Голямото предизвикателство е всички тези нежелани промени да бъдат предотвратени по естествен начин, близък до законите на здравата хемодинамика в тялото. 

Резултат от изучаването на този проблем е и препаратът, създаден на базата на грозде, с удивително ефикасното действие на напълно естествените му лековити съставки. Напомням, че изучаването му започва през далечната 1920 година, с цел да се намери начин за подобряване проходимостта на артериите и вените, или дори да се възстанови първоначалното им нормално състояние, както и да се предотвратят и излекуват смущенията в кръвната циркулация.

За повече прочети: 
http://prirodo-lechenie.blogspot.com/2011/05/blog-post_18.html

image

Кристален камък 
image Капсули комбуча с витамини 

image Масло от чаено дърво
image Капсули с ябълков оцет

image Крем-балсам с екстракт от невен 
image Витал гел 


 




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hope25
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1313958
Постинги: 434
Коментари: 252
Гласове: 1094
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол