Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2010 12:01 - Масло от чаено дърво - 'ЧАЕВЕЦ'
Автор: hope25 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 24215 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 26.01.2015 08:45


 чаевец, чаево дърво, Маслото от чаено дърво натурално лекарстволекува, цена, как да си наба

ЧАЕНО ДЪРВО - "ЧАЕВЕЦ"купете, цена на Масло от чаено дърво - "ЧАЕВЕЦ"
Чудодейно действие на маслото от чаено дърво. Едно от най-ефективните антисептични и бактерицидни етерични масла. Може да поръчате от "Природолечение".
чевец, чаево дърво, Маслото от чаено дърво натурално лекарстволекува, цена, как да си наба
imageЗадължителна част от домашната аптечка за "първа помощ":
чаево дърво, Маслото от чаено дърво да 
Широко приложение на Млечния конкрет с масло от чаено дърво на Dr. Forster

Германски продукт с много високо качество и невероятно ниска цена.

Учени установиха, че маслото от Чаено дърво лекува рак на кожата. При експеримент с мишки ефекта е отбелязан още същия ден и за три дни ракът на кожата е бил напълно излекуван.

Чаеното дърво се знае, че подобрява цялостно имунната система. Маслото лекува брадавици, изгаряния, сърбеж, алергии... облекчава болката, предотвратява по-нататъшното развитие. Прочети пълния текст

- за третиране на проблематична кожа (акне, ранички, абцеси, дерматит и кожни алергии)
- за третиране на гъбични заболявания по кожата
- при вагинални възпаления (за интимните части)
- за вируси и херпеси по устните, лицето и гениталите
- за премахване на малки брадавици
- при изгаряния
- при ухапвания от насекоми (или за да не те хапят)
чаец, чаево дърво, Маслото от чаено дърво натурално лекарстволекува
image Д-р Фьорстер - Топ продукти
image АТЕРИОСКЛЕРОЗА
image Спирулина: Спирулината е майчиното мляко на Земята
Свойства

Маслото от чаеното дърво е силен антисептик. То е 8 пъти по-силно от карболовата киселина и 12 пъти от фенола. Има бактерицидни, противогъбични, противовирусни и имуностимулиращи свойства.

Използва се при терапия срещу патогенни микроорганизми като Staphylococcus. Активен е срещу 6 вида от този микроорганизъм, aureus, erider-midis, pneumoniae, faecalis. Действа и срещу Propionibacterium acnes, Beta haemolytic streptococcus, Klebsiella pheuraoniac, Citrobacter spp., Shigella sonnei, Proteus mirabolis, Legioneila spp., Pseudomonas aeriginosa, Candida albicans и др. То убива изброените микроорганизми и едновременно с това усилва имунната система.

Ефективно е и при простудни заболявания, заради успокоителния и отхрачващ ефект, прочиства дихателните пътища от секрети и облекчава състоянието на болния.

Чаеното масло е подходящо средство за терапия на рани, ухапвания, загноявания и изгаряния, тъй като има дезинфектиращи свойства. Спомага и бързото възстановяване на кожата и оздравяване на раните. Има ефект дори при паразити по кожата – въшки и краста.

Преди да пристъпите към употреба на маслото е необходимо да се тествате за поносимост към него. Може да капнете няколко капки на вътрешната страна на китката и да ги оставите втрити за един час. Дори в случай, че се появи леко зачервяване или парене на кожата, можете да го използвате. Алергична реакция може да се наблюдава само по изключение.

Маслото от чаено дърво се използва в лечебни препарати за всички видове заболявания на дихателната система като настинки, остри респиранторни заболявания, вирусни заболявания, ларингити и тонзилити, както и при всички заболявания на устната кухина – гингивити, пародонтоза, болка в зъбите.

Добавя се във всички видове козметични средства – кремове, лосиони, шампоани, гелове и емулсии. Маслото ефективно отстранява пърхота. Използва се за туширане на козметични дефекти по кожата като мазоли, брадавици, акне.


Действа и на психиката – успокоява, намалява напрежението и тревожността, подобрява работоспособността и благоприятства за концентрация на вниманието.

чаевец, чаево дърво, Маслото от чаено дърво натурално лекарстволекува, цена, как да си набавя, купя
ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО
• едно от най-важните антисептични и бактерицидни етерични масла
• със силно антибактериално действие върху три групи микроорганизми – бактерии, гъбички и вируси
• притежава подчертани противовъзпалителни свойства (предотвратява и отстранява инфекциите, възпаленията и акнето), има широкоспектърен антимикробен ефект
• силен имуностимулатор, подпомагащ организма в борбата срещу различни заболявания

ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ НА МЛЕЧНИЯ КОНКРЕТ С МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО
• за третиране на проблематична кожа – решава проблемите с акнето, малките ранички и абсцеси
• за третиране на различни форми на дерматит и кожни алергии
• третиране на гъбични заболявания по кожата
• подходящ за грижи за интимните части (при вагинални възпаления)
• за третиране на вируса на херпеса (устните, лицето, гениталиите) – облекчава болката, предотвратява по-нататъшното му развитие
• третиране на малки брадавици
• облекчава последиците от изгаряния (физически източници на топлина и слънце)
• действа отблъскващо на насекомите и облекчава последиците от техните ухапвания
 
Чаеното дърво представлява австралийски храст или ниско дърво с игловидни листа и нежни белезникаво-жълти или виолетови цветове. Маслото от него е “зеленото злато” на Австралия и се получава чрез дестилация на водна пара: от около 1 тон листа се получават 10 литра масло. Етеричното масло от чаено дърво е популярно в ароматерапията и е съставна част на много и различни ароматерапевтични, съответно козметични препарати. Днес то е едно от най-важните антисептични и бактерицидни етерични масла.

Коренното население на Австралия от столетия са използвали листата на чаеното дърво за различни лечебни процедури – за лекуване на рани, ухапвания от насекоми и различни инфекции. Приложението на това ценно етерично масло в модерната медицина води
началото си от 1925 година, но едва от 1976 насам започва дестилирането му в по-големи количества за търговски цели. Благодарение на доброто му биологично действие то се използва при третирането на редица здравни проблеми.
 
АНТИСЕПТИЧНО ДЕЙСТВИЕ НА МЛЕЧНИЯ КОНКРЕТ С МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО

Dr. Fцrster е разработил идеалната комбинация – смес от млечен конкрет и етерично масло от чаено дърво. Тя притежава характерен билков аромат, не съдържа консерванти и е подходяща за грижи и защита на всички типове кожа. Маслото е предвидено за третиране на проблематична и нечиста кожа. На първо място са проблемите с акне и малките пъпчици. Следват другите увреждания по кожата и абсцесите, съответно раничките по кожата. Със своето антисептично действие чаеното масло предотвратява развитието на микроорганизмите и възпаленията в резултат от тяхното действие. Различните форми на дерматит – възпалителните процеси по кожата, дори и тези от типа на алергиите, реагират позитивно на чаеното масло. Това масло може да се прилага вместо антибиотични унгвенти.

Вирусите на херпеса предизвикват сериозни проблеми – става дума за неприятните малки мехурчета, появяващи се върху устните или лицето, съответно върху други кожни участъци, включително и върху гениталиите. В някои случаи третирането на различни малки брадавици с масло от чаено дърво води до успешни резултати при упорито мазане. С маслото се третират и изгаряния (от физически
източници на топлина и от слънце). Моменталното намаляване на болката, както и антисептичното му действие облекчават неприятните усещания, свързани с изгарянията (болка, горене, зачервяване, поява на малки мехурчета…).
Ухапванията от насекоми, предизвикващи сърбеж и зачервяване върху кожата са друг неприятен проблем, който също се повлиява добре с маслото от чаено дърво. От една страна то действа отблъскващо – репелентно върху насекомите, а от друга страна премахва сърбежа и болката. Прочети пълния текст

image

Масло от чесън: Вместо антибиотици
Течно масло от чаено дърво на Д-р. Фьостер (чаевец - масло)
Метода Силва: ПОЗИТИВНО ОТНОШЕНИЕ
МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО
Култура на сърцето
купете, цена на Масло от чаено дърво - "ЧАЕВЕЦ"
чаевец, чаево дърво, Маслото от чаено дърво натурално лекарстволекува, цена, как да си наба



Гласувай:
3



1. hope25 - за акне
14.04.2011 10:41
Една клиентка ми скоро написа при новата си поръчка: Преди около два месеца си поръчах"Чаевец" и останах много доволна.
Аз го ползвах предимно за проблеми с акне и наистина резултатите са много добри.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hope25
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1314031
Постинги: 434
Коментари: 252
Гласове: 1094
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол