Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2011 18:37 - Син цвят -значение: СИЛАТА НА СИНИЯ ЦВЯТ
Автор: hope25 Категория: Забавление   
Прочетен: 9198 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 18.10.2011 23:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Силата на Синия Цвят Балсаметерични масламасажМедицинска козметикаНастинка

 Синият цвят е цвят на Вярата и на Истината. Ако нямаш хубаво разположение, тури пред себе си синия цвят; той внася енергия и Мир, успокоява. Дрехи от син цвят тонират. Синият цвят е за духовния живот на човека. Тогава можем да растем духовно. При Вярата имаш син цвят в своята аура. При Вярата ти приемаш и без нея ти не можеш да служиш на Бога. Служенето на Бога се състои в следното: ще служим на Бога с това, което ни е дадено от Него.

При тъмносиния цвят ще почувстваш малко скръб. Това е в запас и трябва да се разредява.
image 

Ясносиният цвят в своите по-високи трептения внася духовен подем и разширяване на чувствата. Той събужда най-възвишените чувства в човека, окриля неговия идеализъм и вяра.Приет в малко количество в нечист вид той произвежда съмнение , безверие и малодушие. 

Тъмносиният цвят в чист вид произвежда твърдост, решителност и устойчивост. В нечист вид той създава непостоянство. 

 
Силата на добрия масаж Китайското масло е много ефективен масажeн крем на д-р Фьорстер при мускулна треска. Лекувитата сила на "110 билки с Алое Вера" идва на половин цена (около 20 лв.) Ще го ползвате цяла година и ще спестите много пари за лекарства..Прочети още


Според Енциклопедия на Фьн Шуй:

Син цвят.

Много спокоен цвят. Той е символ на мистериите, съзерцание. Средства вдъхновение, вътрешен мир, единство духовно и взаимно разбирателство, доверие, лоялност, търпение, самостоятелно удовлетворение. Улеснява изпълнението желания. Цвят на правосъдието. Той символизира доверие, лоялност, надеждност. Негативните асоциации - подозрение, меланхолия.

Подходящ като основен цвят за спалня, не е подходяща за всекидневна, трапезария, кабинет. Вода и небе съраунд нашата планета синьо яке. Синята създава усещане за дълбочина и мистерия ви кани на научните изследвания. Това е цветът на независимостта и жажда за приключения. Въпреки това, както и всички други цветове, тя има своите положителни и отрицателни нюанси.

Използвайте син за: определяне тайни помощ в медитация, като изрази своята индивидуалност, усещането за прохлада, израз на сериозността на своите намерения.

Да не се използва чист син цвят е: когато в стаята е предназначена за активна почивка, по-студени места, в места за хранене, на входовете на общите части (коридорите, ескалатори и т.н.).

 image image

   Син цвят.

Охлаждане и успокояващ цвят. Той символизира мира, спокойствието, мъдростта и баланс. Има за почивка и релакс. Окуражаващо е здрав оптимизъм. Този цвят се предпочита от хората, които търсят духовно съвършенство. Подходящ за почивка и спалните.

Синьо - цветът на водата и небето. Това създава чувство за мистерия и приканва проучване. Това е цветът на независимостта и жажда за приключения. Между другото, това е най-популярен цвят сред американските мъже. Син е свързано с меланхолията или раздразнение. Фън Шуй предлага да използва синьо, за да изразят своята уникалност. И това трябва да се избягва в стаи, които са предназначени за забавление на хладно и на места, където обяд.

  Психологическа символика Духовност, истина, доверие, чистота, спокойствие, удоволствие, пасивност, разбиране, консерватизъм, безопасност, технология, мъжественост, студ, прохлада, меланхолия, депресия. Аналогия в природата Небе, океан, метличина и други цветя, риби. Използване в съвременното общество Джинси, полицейска униформа, задължаващ цвят (в пътните знаци). История В древен Рим философите са носили сини роби. Символ на добродетелта в християнството. Значение в другите култури В Китай синият цвят символизира безсмъртие. Цвят на бога Кришна и на светостта в индуизма.
Оптически характеристики Синият цвят има особеността да отива на заден план, сините обекти изглеждат по-далече, отколкото са в действителност.

image ТАБЛЕТКИ ЗА ЗДРАВИ ОЧИ 
image Алпийски балсам с мас от мурмел 


 




Гласувай:
2



1. inel379 - Всичко хубаво на този свят е синьо!:)
19.10.2011 18:25
Сини са морето и небесния ефир!
Прохлада и светлина - напоително свежи!
Надежда безкрай!
Поздрав!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hope25
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1314446
Постинги: 434
Коментари: 252
Гласове: 1094
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол