Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2010 18:11 - Силата на положителни думи
Автор: hope25 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3628 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 22.01.2015 10:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Силата на положителни думи, Методът Силва, Силва Метод, Алфа ниво, Ментална Визуализация, Контрол на ума, Медитация
Силата на положителните думи


Най-добре е думите и отношението ни да бъдат винаги положителни. За да имат положителна сила, думите и мислите ни трябва да са насочени към решението, а не към проблема.

Често срещаме хора, които са усвоили лошия навик да говорят единствено за проблемите. Или го правят просто за да запълват времето си и да имат няква обща база за разговор, или за да се покажат като жертва и предизвикат състрадание. Във всеки случай, това никак не е полезно. Това поведение за съжалениесъздава негативни чувства и атмосфера. Нещо повече, то може да ни разболее.

Изследванията показват, че хората които често говорят и обясняват с подробности своите незгоди и болести трудно могат да излезнат от тях и да се излекуват. В книгата си "Свободата от тиранията на болестта", Мишел О"Донел заявява, "Да се фокусираме на проблемите означава да им позволим да ни завладеят и подсъзнателно да клоним към тях. Така никога не си позволяваме да се освободим от тях."

image Силата на любовта: Анти-стрес терапия
image Методът на Силва: Разяснение
В практиката си като доктор, Мишел открила, че ако болните не говорят за проблема си, а се заобиколят с красива природа и приятели те успешно могат да се излекуват дори и от раковото заболяване. С други думи, нашите мисли и думите в които ги изразяваме са в пряка връзка с физическото ни състояние.

Съветът ни е, да не се идентивицирате с проблемите, да гледате на тях като на временен намесник и стимул да израствате, да обичате, да цените красотата на живота и вършите добро! Позволете на себе си да сте здрави, да сте щастливи и да създадете любящи семейства. Негативните думи и отношение само ще унищожът здравето ви и взаимоотношенията ви с околните. Положителните думи и отношение ще ви донесът здраве и щастие във връзката с хората около вас.

Спирулина: Спирулината е майчиното мляко на Земята
Силата на добрия масаж
Златно масло на Д-р Вайндрих

image Как да развием духовните си сетива
   
image Силните фрази: СИЛНИТЕ ДУМИ
image Чаено дърво лекува: Чаевец 
image Култура на сърцето
image От забранена любов към истинска любов
 Силата на положителни думи, Методът Силва, Силва Метод, Алфа ниво, Ментална Визуализация, Контрол на ума, Медитация





Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Тези думи са бисера ми за днес !
11.07.2010 09:28
Най-добре е думите и отношението ни да бъдат винаги положителни. За да имат положителна сила, думите и мислите ни трябва да са насочени към решението, а не към проблема.
Това е подсказване за добър навик.Ако искаме да сме добри е необходимо да имаме и добри навици.Защото добрите навици ни правят не само по добри а и по щастливи и по богати.Тоест те са в основата на спирала която ни издига.
цитирай
2. hope25 - Аз лично си мисля, че трябва да се ...
11.07.2010 14:25
Аз лично си мисля, че трябва да се набляга на повече положителни неща. Тези, отрицатални, са вече много навсякъде около нас.
цитирай
3. hope25 - Методът Силва: Силата на мисловната визуализация в "Алфа ниво"
16.03.2011 22:05
Методът Силва е нещо което промени живота ми; положителните мисли, положителните думи, силата на мисълта и контрола на ума ми... Какво постигнах чрез Метода Силва, мога да шофирам без да заспивам, без умора, мога да се радвам на семейно щастие, мога да разрешавам проблеми които изглеждат неразрешими и дори да лекувам - само с мислта. Методът Силва освобождава духовните ни способности и ни освобождава от затвора на физическите ограничения на мозъкът. Всеки един от нас има този невероятен духовен потенциал, освободете го чрез Методът Силва.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hope25
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1319956
Постинги: 434
Коментари: 252
Гласове: 1094
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол